BEDRAG

FOLLOW THE MONEY

SET REKVISITØR

DR fiktion, sæson 1, 2014-2015, Production design: Jette Lehmann

'Bedraget' er en krimiserie, der tager os med ud i de økonomiske forbrydelsers verden. I banken, på børsen, i bestyrelseslokalerne. Det er historien om spekulanter, plattenslagere, erhvervsfyrster og de forbrydelser, de begår i jagen på rigdom. Det er historien om ambitioner, der korrumperer. Og om organiserede kriminelles hvidvaskning af de ulovligt tjente penge. 'Bedraget' er historien om vores verden, som finanskrisen var tæt på at vælte for snart 5 år siden. Og som stadig vaklende og usikkert holder vejret og venter på at den næste boble brister og den økonomiske tsunami igen vælter ind over os. Og så er det selvfølgelig historien om vi mennesker, vi rige, vi fattige, vi grådige, vi svindlere, vi røvere, der gør alt, hvad vi kan for at skabe os de liv, vi drømmer om.

Tre arenaer - tre skæbner:  Vi følger MADS, en efterforsker ved Nordsjællands politi, der opdager en sag, der er langt større, end han i sin vildeste fantasi kunne forestille sig. Den unge jurist CLAUDIA, der til trods for, hun endnu ikke er fyldt 30, kæmper sig hastigt op af karrierestigen. Og ikke mindst den tidligere straffede 22-årige automekaniker, NICKY, som egentlig havde lagt kriminaliteten bag sig for at hellige sig sin lille nye familie. 'Bedraget' er historien grådighed. Deres. Og vores.

Medvirkende: Nikolaj Lie Kaas, Thomas Bo Larsen, Natalie Madueno, Esben smed, Thomas Hwan, Line Kruse m. fl. Hovedforfatter Jeper Gjervig Gram. Sendes 1 Januar 2016